Direct naar de inhoud.

Supersnelle wifi op camper camping Borgerswold in Veendam

  • door:
  • op:

campingVEENDAM – (Door Berry Harms) Camper Camping Borgerswold in Veendam is door SKV voorzien van een snelle 100 Mb WiFi internetverbinding. SKV breidt daarmee het aantal gratis WiFi hotspots in Veendam opnieuw uit en ondersteunt daarmee het bedrijfsleven.

Het snelle WiFi netwerk is door SKV gerealiseerd via een speciale straalverbinding. Daarnaast zijn verspreid over de camper camping diverse WiFi hotspots geplaatst om de 100 Mb draadloze verbinding zo krachtig mogelijk aan te kunnen bieden aan alle gasten.

Gratis wifi op camping succes
De nieuwe gratis WiFi verbinding was meteen een groot succes op de camper camping. Campergasten hadden binnen een paar dagen via het snelle draadloze netwerk al ruim 30 GB aan data verbruikt. Het hoge dataverbruik onderstreept het belang van WiFi voor de recreatiesector. Adri van der Weijde, landelijk voorzitter van de Recron zegt in het Dagblad van het Noorden: “Geen Wifi, geen gasten. Steeds meer gasten willen niet alleen door de sites bladeren, maar ook radio luisteren, filmpjes kijken of televisie.”

Borgerswold ( F: Henk Drenth / RTV1)
Borgerswold ( F: Henk Drenth / RTV1)

Reden voor Erik Nijkamp van Camper Camping Borgerswold om SKV om hulp te vragen. De vraag betekende een uitdaging voor SKV, want er ligt geen coax of glasvezelverbinding nabij de camping in het natuurgebied Borgerswold.

SKV kon het probleem op de Camper Camping Borgerswold vrij eenvoudig oplossen door gebruik te maken van een straalverbinding en slim geplaatste hotspots. SKV loopt landelijk voorop met deze techniek die in Veendam ook al gebruikt wordt om enkele bedrijven op een bedrijventerrein zonder goede adsl, coax of glasvezelverbinding te voorzien van snel internet.

Supersnelle verbinding
Campinggasten kunnen vanaf nu zonder problemen, video’s en foto’s van hoge kwaliteit uploaden om de vakantie-ervaringen te delen met het thuisfront, familie, vrienden en collega’s vanaf vandaag is dat nu geen enkel probleem meer. De WiFi verbinding is supersnel en gratis.
Camper Camping Borgerswold krijgt van bezoekers vrijwel louter lovende reacties. De camping is een visitekaartje voor de gemeente Veendam.

(Bron: persbericht SKV & Netvisit)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal