Direct naar de inhoud.

Hee doe Klounedag in Veendam

  • door:
  • op:

VEENDAM – Zaterdag 27 augustus is de laatste dag van de basisschoolvakantie. Dat geldt althans voor de schoolkinderen. Onderwijzers zijn al weer druk doende het komende schooljaar voor te bereiden. De stichting Bogdike wil evenals de afgelopen jaren de schoolvakantie weer eindigen met een grote knal. De stichting organiseert i.s.m. Kindercentrum ‘Hoi PIppeloi’ en ‘Summerfun’ wederom de ‘Hee doe Kloune’ dag in Veendam.
Wat was het de afgelopen drie jaar superleuk op Hee doe Kloune dag.

Ook dit jaar weer wordt het centrum van Veendam bevolkt door een groot aantal clowns. Ze komen uit alle hoeken en gaten, die clowns. Er komen weer een aantal ballonclowns; er wordt weer geschminkt; steltloopclowns bevolken het Veendammer centrum; een improvisatieclown doet waarin hij goed is: improviseren; een glitter-tattoo clown kan je laten schitteren; een tweetal meezing gitaarclowns zingen het hoogste lied er is een showclown en een jongleurclown jongleert.

Arno Huiberts is dit jaar ook weer aanwezig met zijn programma “Clowns kado”
Op het podium staat een groot kado.Een deftige kale meneer met een rood plukje haar, speelt muziek. En er is nóg een clown, niet zomaar eentje maar een leuke!Voordat het kado wordt uitgepakt zijn we heel wat clownsgrappen verder met een muzikale vuilnisbak, een levende bezem, met stille trom, de mooiste zeepbel ter wereld, een drumsolo en nog veel meer.. En het clownskado? Het wordt voor u uitgepakt met een innemende glimlach tot schaterlach.Een clownsvoorstelling waarin Arno Huibers kinderen en volwassenen laat genieten van clowneske pareltjes uit zijn rijke 33-jarige clownsoeuvre. De fenomenale musicus Paul van der Heijden acteert en musiceert hierbij in de beste traditie van de witte clown.

Kom als clown verkleed
Kinderen doen mee! Zij kunnen als clown verkleed naar het centrum komen en thuis of op de daartoe ingerichte plekken in het centrum tot clown (laten) schminken. Uiteraard nemen de kinderen weer hun vaders, moeders, opa’s en oma’s, ooms en tantes mee naar de Hee doe Kloune dag. Die dag is het extra gezellig toeven en winkelen in Veendam.
Op het Museumplein is Kindercentrum Hoi Pippeloi actief. Op het gras voor Hotel Parkzicht kunnen de kinderen meedoen met spelletjes. Verder kun kinderen zich bij Kindercentrum Hoi Pippeloi laten schminken en samen met kinderkledingzaak. De Hee doe Kloune dag begint om 13.00 uur en duurt de hele middag.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal