Direct naar de inhoud.

Inschrijving Winkler Prins reünie sluit op 12 september

  • door:
  • op:

Affiche sluiting inschrijving WP150 reünieVEENDAM – Oud-leerlingen en oud-medewerkers die zaterdag 15 oktober deel willen nemen aan de reünie ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van scholengemeenschap Winkler Prins in Veendam moeten snel zijn. In verband met de organisatie sluit de inschrijving op maandag 12 september aanstaande.

Het dagelijks bestuur is tevreden met het aantal aanmeldingen tot nu toe. Bijna 1.800 reünisten van heinde en verre hebben zich al aangemeld en komen zaterdag 15 oktober naar Veendam. Gezien het grote aantal oud-leerlingen en -medewerkers zou dit nog veel meer kunnen zijn. Het bestuur van WP150 streeft naar minimaal 2.000 reünisten en heeft hiervoor voldoende capaciteit.

De aangemelde oud WP-ers worden op de dag van de reünie ’s morgens op meerdere locaties ontvangen, zodat men snel met de vroegere klasgenoten en vrienden in contact komt. “Klein beginnen en groot eindigen”, is het motto van de organisatie.

Aanmelden
Als oud WP-leerlingen hun vroegere klasgenoten en vrienden opnieuw willen ontmoeten en de sfeer van hun leslokaal weer willen opsnuiven, dan is dit hun kans. Het volgende jubileum is pas weer in 2041. Mogelijk zijn er nog steeds oud-leerlingen die – tevergeefs – wachten op een uitnodiging. Het bestuur van WP150 heeft er voor gekozen via social media zoveel mogelijk bekendheid te geven aan de reünie en het initiatief tot aanmelden bij de oud WP-er zelf neer te leggen.

Alle informatie over de aanmelding voor de reünie en het 150-jarig jubileum is te vinden op www.wp150.nl. Op deze site staat precies omschreven wie er naar de reünie kunnen. Ook alle oud WP-ers die zich al hebben aangemeld staan met naam en woonplaats op deze site vermeld.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal