Direct naar de inhoud.

Dreumesuurtjes in Bibliotheek Stadskanaal

  • door:
  • op:

affiche-dreumesuurtje-sept-dec-stkSTADSKANAAL – Ook na de zomer is er weer elke maand een dreumesuurtje in Bibliotheek Stadskanaal. De dreumesuurtjes zijn gratis en vrij toegankelijk voor elke ouder, grootouder of oppas met jonge kinderen.

Samen lezen, spelen, zingen en knutselen
Het dreumesuurtje is een gezellig uurtje voor kinderen vanaf 1,5 jaar en hun ouders, grootouders of oppas. Tijdens dit uurtje wordt er voorgelezen, gezongen, gespeeld en geknutseld. De activiteiten zijn gericht op stimulering van de taalontwikkeling, de motoriek en de sociaal-emotionele ontwikkeling van het jonge kind. Elke maand staat een ander boek centraal.

Data
Bibliotheek Stadskanaal organiseert elke maand op woensdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur een dreumesuurtje. Data in 2016: 14 september, 12 oktober, 16 november en 14 december.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal