Direct naar de inhoud.

Centrum Stadskanaal volledig in het teken van formule 1

  • door:
  • op:
Foto: M. Dol - RTV1
Foto: M. Dol – RTV1

STADSKANAAL – Live formule 1 in het centrum van Stadskanaal. Dit weekend is het allemaal mogelijk.

Een echte Toro Rosso en een oude Spyker formule 1 auto stonden dit weekend te kijk op het Raadhuisplein in Stadskanaal. Vele mensen kwamen een kijkje en een kiekje nemen bij de wagens. Mensen konden in een race-simulator voelen hoe het is een echte coureur te zijn en lokale dealers showden hun nieuwste modellen. Ook werd de kwalificatie van de grand prix van Singapore live in het centrum uitgezonden onder begeleidend commentaar van Allard Kalff. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de winkeliers in Stadskanaal.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal