Direct naar de inhoud.

Rock & Roll Event was echt broez’n in Veendam

  • door:
  • op:
Rock & Roll event Veendam - Foto Peter Panneman
Rock & Roll event Veendam – Foto Peter Panneman

VEENDAM  (Door Peter Panneman) – Zaterdagmiddag kwam jong en oud naar het Museumplein voor het 2e Bogdike Rock & Roll Event. Een fantastische Veendammer evenement, dat voor veel gezellige reuring zorgde. Met dansdemonstraties door dansscholen, historische auto’s en uiteraard veel live Rock & Roll muziek.

De Jaren 50 herleefden deze middag met een kleine jaren 50 markt, met kleding, snoep, lp’s, food als Hot Dogs etc.  er waren 3 live bands “, er waren dansdemo’s van dansschool Let’s Swing uit Groningen, ook er waren kappers voor dames en heren tevens was er plek ingeruimd op het Museumplein waar je je kon vergapen aan auto’s uit deze periode. De presentatie was in handen van Mister Rock & Roll Everhard Sprik.

F: P. Panneman
F: P. Panneman

Het uitgaanspubliek in Veendam was enthousiast en kon het Rock & Roll Event erg waarderen. Er werd gesproken over ‘broez’n’ in Veendam tot een supergaaf evenement. Met zoveel lovende woorden mag men zeker rekenen op een vervolg volgend jaar.

[Bron en foto’s: Peter Panneman]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal