Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Burendag in woonzorgcentrum Parkheem

logo-meanderSTADSKANAAL – In woonzorgcentrum Parkheem in Stadskanaal is op vrijdag 23 september een leuke ontmoetingsochtend tussen ‘Jong en Oud’ in het kader van burendag, van 9.00 – 12.00 uur. Het thema is ‘Vroeger’.

Op het programma staat koffiedrinken met een ouderwetse verrassing erbij, oud hollandse spelletjes en samen met kinderen en vrijwilligers nostalgische (streek-)gerechten bereiden in de keuken, die om 12.00 uur worden geserveerd en gezamenlijk worden opgegeten. Buurtgenoten uit de Parkwijk zijn van harte welkom om mee te drinken, spelen, koken en eten.

De ontmoetingsochtenden worden georganiseerd door vrijwilligers uit de wijk in samenwerking met basisscholen en zorgpartijen en het buurtwerk van Welstad. Andere ontmoetingen op die morgen zijn in Buurtcentrum Noordstee en Buurthuis ’t Lange End.

Woonzorgcentrum Parkheem is onderdeel van Zorggroep Meander. Zorggroep Meander staat voor zorg dicht bij huis, dichtbij mensen die hulp nodig hebben op het gebied van wonen, zorg en behandeling.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.