Direct naar de inhoud.

QuaranTUINdag in Musselkanaal

  • door:
  • op:

MUSSELKANAAL – Op woensdag 24 juni organiseert Welstad een educatieve middag voor ouder en kind in de buurtmoestuin aan de Anjerstraat. Kinderen zijn van harte welkom om samen met papa, mama, opa of oma naar deze supergezellig en leerzame middag te komen. Een medewerker van de moestuin legt de fijne kneepjes uit van het werken in de tuin.

Hoe kweek je bijvoorbeeld je eigen groente en fruit? Welke plantjes en zaadjes zijn er allemaal? Welke behulpzame insecten leven er? Daarna ga je zelf aan de slag en mag je je eigen zaadjes planten. Ook is er een proeverij met groente en fruit uit de moestuin. Je krijgt een goedgevulde goodiebag mee naar huis zodat je zelf aan de slag kunt met het kweken van je eigen moestuin!-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal