Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wijktalentenbank in Stadskanaal Noord

wijktalent-stadskanaal-noordSTADSKANAAL – Maandagochtend 3 oktober gaat in Stadskanaal Noord de Wijktalentenbank van start: een wekelijkse inloopochtend voor bewoners met hulpvragen maar ook met informatie voor wat de wijk biedt aan kansen en talenten.

De Wijktalentenbank wil bewoners verbinden, een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Met korte lijnen naar de (professionele) organisaties in de wijk.

Bewoners en wijkorganisaties kunnen elke maandagochtend van 10.00 – 12.00 uur in buurtcentrum Noordstee (Berkenstraat 2d) terecht voor hulpvragen, diensten en voorzieningen. Maar ook voor talent die ze met anderen willen delen en voor wijkideeën. Er zijn themaochtenden en de koffietafel biedt gelegenheid voor ontmoeting en verbinding.

De inloopochtend Wijktalentenbank is een initiatief van wijkbewoners en buurtwerk Welstad in samenwerking met de wijkraad en buurtcentrum Noordstee.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.