Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

‘Ontdek je Talent’ bij Welstad

Welstad Stadskanaal – (Foto: Janneke Westerhof / RTV1)

STADSKANAAL – Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) van Welstad organiseert binnenkort weer de training ‘Ontdek je Talent’. Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk of andere zinvolle vrijetijdsbesteding en weet u nog niet precies wat u wilt gaan doen? Dan is de (gratis) training ‘Ontdek je Talent’ misschien iets: ontdekken waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat voor u belangrijk is. En natuurlijk krijgt u voldoende informatie over vrijwilligerswerk om een goede keuze te maken.

Aanmelden

‘Ontdek je Talent’ bestaat uit vier bijeenkomsten op de maandagmiddag van 13.15 – 15.15 uur en gaat 20 januari van start bij Welstad aan het Gandhiplein in Stadskanaal. Aanmelden kan per email vip@welstad.nl of bij welzijnsorganisatie Welstad.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.