Direct naar de inhoud.

‘Ontdek je Talent’ bij Welstad

  • door:
  • op:
Welstad Stadskanaal – (Foto: Janneke Westerhof / RTV1)

STADSKANAAL – Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) van Welstad organiseert binnenkort weer de training ‘Ontdek je Talent’. Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk of andere zinvolle vrijetijdsbesteding en weet u nog niet precies wat u wilt gaan doen? Dan is de (gratis) training ‘Ontdek je Talent’ misschien iets: ontdekken waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat voor u belangrijk is. En natuurlijk krijgt u voldoende informatie over vrijwilligerswerk om een goede keuze te maken.

Aanmelden

‘Ontdek je Talent’ bestaat uit vier bijeenkomsten op de maandagmiddag van 13.15 – 15.15 uur en gaat 20 januari van start bij Welstad aan het Gandhiplein in Stadskanaal. Aanmelden kan per email vip@welstad.nl of bij welzijnsorganisatie Welstad.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal