Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ALDI opent vestiging aan Hemenweg 18 in Stadskanaal

nieuwe Aldi Stadskanaal bouwprojekt

Aldi supermarkt in aanbouw. Foto: RTV1

STADSKANAAL – Vanaf woensdag 28 september kunnen inwoners van Stadskanaal en omstreken voor de dagelijkse boodschappen terecht bij een nieuw en groter filiaal van ALDI aan de Hemenweg in Stadskanaal. Dit filiaal vervangt de kleinere vestiging aan de Hoofdstraat. Deze vestiging sluit de deuren op dinsdag 27 september om 13.00 uur.

Het nieuwe filiaal is goed en makkelijk bereikbaar en biedt ruimte aan ca. 110 gratis parkeerplaatsen, voorzien van extra brede parkeerplaatsen inclusief ouder-kindplekken. Openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 08.30 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Duurzaam
Het nieuwe pand is duurzaam en zuinig door energiebesparende maatregelen. Voorzien van de meest duurzame technieken als LED verlichting, warmte-terug-win installatie waardoor een aansluiting op fossiele brandstoffen niet meer nodig is. ALDI heeft daarnaast de afgelopen jaren steeds meer duurzaam geproduceerde producten in het assortiment. Deze zijn gecertificeerd door grote instanties als UTZ (cacao) en fairtrade. Duurzaamheid is een belangrijk thema bij ALDI.

 

Aldi-logoMeest tevreden personeel

Uit onderzoek4 eind 2015 is gebleken dat ALDI door medewerkers van supermarkten het best gewaardeerd wordt als werkgever. ALDI scoort zeer hoog op het gebied van arbeidsvoorwaarden en uitmuntend op salaris. Daarnaast zijn de medewerkers van meer dan de 500 vestigingen van ALDI zeer tevreden over doorgroeimogelijkheden, baanzekerheid en cultuur.

Zie voor meer informatie: www.ALDI.nl.
Voor vacatures: www.aldi-vacature.nl

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.