Direct naar de inhoud.

Mevrouw Klok uit Stadskanaal schenkt 2.500 euro aan lokale volleybalclub

  • door:
  • op:

overhandiging-media-markt-maandprijs-aan-harriet-klok-uit-stadskanaal-zij-doneert-2-500-euro-aan-volleybal-club-action-in-nieuw-buinenGRONINGEN – Harriët Klok uit Stadskanaal is de gelukkige winnares van de Media Markt Club maandprijs van augustus. Zij wint een gloednieuwe e-bike, smartphone, tablet, speakers en draadloze hoofdtelefoon. Aanvullend op deze prijs mag zij een geldbedrag van 2.500 euro schenken aan een lokaal initiatief of goed doel naar keuze. Harriët Klok schenkt het bedrag aan Volleybal Club Action in Nieuw Buinen. Zij is daar actief lid en speelt in het derde damesteam. De club kan het bedrag goed gebruiken voor het opzetten van een nieuw opleidingsprogramma. De prijs werd afgelopen zaterdag overhandigd in Media Markt Groningen Sontplein. Mevrouw Klok is erg blij met de prijs. “Ik was sprakeloos toen ik hoorde dat ik de maandprijs had gewonnen. Het is ontzettend leuk dat ik zo’n mooi pakket aan cadeaus mag ontvangen.”

Weggeven leuker dan krijgen
De maandprijs is onderdeel van Media Markt Club, een nieuw klantenprogramma waarbij persoonlijke benadering centraal staat. “De schenking aan de Volleybal Club Action geeft de maandwinnares en Media Markt Groningen de kans iets terug te doen voor de regio,” legt Harry Werkman, vestigingsdirecteur Media Markt Groningen Sontplein uit. “De reactie van mevrouw Klok bevestigt dat iets weggeven vaak nog leuker is dan iets krijgen.”

De winnares mocht het bedrag persoonlijk aan de volleybalclub overhandigen. Hans Spiegelaar, voorzitter van Volleybal Club Action reageert blij verrast: “Geweldig, wat een mooi initiatief en heel fijn dat Harriët Klok aan ons heeft gedacht. We zijn op het moment bezig een opleidingsprogramma op te zetten om vrijwilligers te kwalificeren tot trainer of scheidsrechter en kunnen het bedrag dus goed gebruiken.”



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal