Direct naar de inhoud.

La Dolce Borger concureert met Autodrop en Bol.com

  • door:
  • op:
F: RTV Drenthe

BORGER – Als je naar Autodrop, Bol.com en La Dolce Borger kijkt, zie je niet snel een overeenkomst. Autodrop verkoopt snoep, Bol.com is de grootste online webshop en La Dolce verkoopt ijs in Borger. Toch hebben deze drie bedrijven iets gemeen. Zij strijden met z’n drieën voor de ‘Best Social Awards Tiktok’. De ijssalon uit Borger maakt bijzondere korte filmpjes op het Social media platform Tiktok. Deze scoren zo goed en zijn zo origineel dat de jury van de Best Social Awards het Borgerse bedrijf heeft genomineerd voor een Award.

De ijssalon heeft ruim 27 duizend vaste volgers en hebben in totaal ruim 900.000 likes. De filmpjes scoren vaak boven de honderdduizend kijkers, waarbij sommige korte filmpjes zelfs boven de miljoen kijkers trekken. De jury heeft ook aan dat iedereen kan zien hoeveel plezier de werknemers beleven aan hun werk en het maken van de filmpjes. ‘De werknemers van deze ijssalon beleven een hoop lol achter de balie. Daarom delen ze deze herkenbare situaties en andere grappige momenten op TikTok. En hun posts gaan niet over één nacht ijs.’

Er kan niet gestemd worden op het bedrijf. Een vakkundige jury van 37 mensen werkzaam in de Social media branche zal uiteindelijk op 2 juni bekend worden gemaakt.

(Tekst gaat door onder het filmpje)

@ijssalonborger

tag jouw telepathie-vriend #ijs #ijssalon #voorjou #telepathie

♬ origineel geluid – Odin & Vincent

Ook Gieterveense genomineerd

Ook Daisy Veenstra uit Gieterveen is genomineerd voor een Best Social Award Tiktok. Zij heeft eerder al in het programma ‘1 op Vrijdag’ aangegeven dat ze het platform erg belangrijk vindt en dat ze door middel van de app jongeren kan bereiken en hoopt ze te steunen in deze moeilijke tijden van Corona.  Dat doet ze door te rappen. ‘Het afgelopen jaar is de rappende psycholoog Daisy enorm gegroeid op TikTok. Niet voor niets, want haar raps over mentale gezondheid komen keihard aan. Ook voor persoonlijke interactie met haar community deinst ze niet weg’, aldus de jury.

Op Daisy is wel te stemmen. Dat kan door hier te klikken. Log in met je Facebook of Google Account en stem onder het kopje Beste Tiktok’er.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal