Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

La Dolce wint Best Social Award van Bol.com en Autodrop

F: RTV Drenthe

BORGER – In een livestream van Best Social Media werden woensdagvanavond de Best Social Business Awards uitgereikt. Een van de genomineerden was ijssalon La Dolce uit Borger. Samen met Bol.com, Autodrop en TheorieToppers streden zij voor de prijs ‘Best Social Awards Tiktok’. Een vakkundige jury van 37 mensen werkzaam in de Social media branche heeft de winnaar uiteindelijk uitgekozen. La Dolce kreeg 27 procent van de stemmen en bleek de winnaar te zijn van deze categorie. ‘Fantastisch! De concurrentie was echt geweldig. We gingen er niet vanuit dat we gingen winnen.’ Daarnaast bedankten ze de vakjury nog.

De ijssalon heeft ruim 27 duizend vaste volgers en hebben in totaal ruim 900.000 likes. De filmpjes scoren vaak boven de honderdduizend kijkers, waarbij sommige korte filmpjes zelfs boven de miljoen kijkers trekken. De jury heeft ook aan dat iedereen kan zien hoeveel plezier de werknemers beleven aan hun werk en het maken van de filmpjes. ‘De werknemers van deze ijssalon beleven een hoop lol achter de balie. Daarom delen ze deze herkenbare situaties en andere grappige momenten op TikTok. En hun posts gaan niet over één nacht ijs.’

(Tekst gaat door onder video)

@ijssalonborgerTag jouw favo collega ##ijssalon ##collega ##voorjou♬ origineel geluid – Ramon Andriessen

Ook Gieterveense genomineerd

Ook Daisy Veenstra uit Gieterveen is genomineerd voor een Best Social Award Tiktok. Morgen wordt bekend gemaakt of zij een winnaar is. Zij heeft eerder al in het programma ‘1 op Vrijdag’ aangegeven dat ze het platform erg belangrijk vindt en dat ze door middel van de app jongeren kan bereiken en hoopt ze te steunen in deze moeilijke tijden van Corona.  Dat doet ze door te rappen. ‘Het afgelopen jaar is de rappende psycholoog Daisy enorm gegroeid op TikTok. Niet voor niets, want haar raps over mentale gezondheid komen keihard aan. Ook voor persoonlijke interactie met haar community deinst ze niet weg’, aldus de jury.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.