Direct naar de inhoud.

Gezelligheid bij jubilerend ensemble Chaverim

  • door:
  • op:
Jubilerend ensemble Chaverim
Jubilerend ensemble Chaverim

MUSSELKANAAL – Een gezellig plein met een tiental kraampjes en volop ruimte om even gezellig te kletsen onder het genot van wat lekkers. Dat is de Verkoop Boulevard van vocaal ensemble Chaverim, die plaatsvindt op zaterdag 15 oktober op het terrein rond de RK Kerk aan de Sluisstraat 77 in Musselkanaal. ,,We willen er vooral een heel sfeervolle markt van maken”, zegt Lammy Deuring namens Chaverim.

Op de grotendeels met partytenten overdekte en sfeervol aangeklede Verkoop Boulevard vinden de bezoekers tientallen ‘boetiekjes’ met mooie tweedehands artikelen en zelfgemaakte spullen. Zo is er een muziekkraam, waar onder meer oude bladmuziek en lp’s te koop zijn. De aanwezigen kunnen er lekker op hun gemak rondsnuffelen in kraampjes met onder meer boeken en tijdschriften, kerstartikelen, tweedehands kleding, tuinartikelen en elektronica.

Goede spullen
Voor kinderen is er een kraam met speelgoed en spellen en in meerdere kraampjes zijn door de leden zelf gemaakte artikelen te vinden. Verder kunnen de bezoekers er een kopjes koffie of thee met wat lekkers erbij en een warme hap kopen. Ook is er een tombola met leuke prijzen. “Er zijn alleen goede spullen te koop tegen lage prijzen. Curiosa en brocante, maar ook goede tweedehands gebruiksartikelen. Wij hebben alle spullen in de kraampjes zorgvuldig geselecteerd”, vertelt Lammy Deuring.

Lustrumjaar
Het Oost-Groninger en Zuidoost-Drents vocaal ensemble Chaverim bestaat in 2017 35 jaar. Ter gelegenheid van dat lustrum staat het hele jaar voor het ensemble in het teken van thema ‘Engeland’, met onder meer eind maart een jubileumconcert in Engelse sfeer. Hoogtepunt van het jaar wordt een reis naar het Engelse Cambridge, waar het ensemble in minimaal twee prachtige kathedralen jubileumconcerten verzorgt. “We hebben voor die reis nog meer plannen, maar die zijn nog niet helemaal rond”, zegt Deuring. De opbrengst van de Verkoop Boulevard is bestemd voor de activiteiten tijdens het lustrumjaar.

De Verkoop Boulevard beging om 9.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De toegang is gratis en er is volop gratis parkeergelegenheid nabij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-