Direct naar de inhoud.

Rootsband Hollis Brown opnieuw in VanSlag

  • door:
  • op:

hollis-brown-foto-becky-webBORGER – – De Amerikaanse rootsband Hollis Brown komt terug naar cultuurpodium VanSlag in Borger. Dat gebeurt op woensdag 19 oktober opnieuw op het Roots on the Road @ VanSlag podium. Na het geweldige optreden, november vorige jaar, moest er wel een vervolg komen.

Shows van de band staan bekend om hun adrenaline rush. Helden als Neil Young, Crazy Horse, Israel Nash en natuurlijk Bob Dylan drukken een duidelijk stempel op het geluid van de band van frontman Mike Montali. Niet zo gek natuurlijk als je bandnaam een afgeleide is van het Dylan nummer Ballad Of Hollis Brown. Het klinkt allemaal fantastisch door de heerlijke gitaren, de perfecte ritmesectie en de verrassend doorleefde zang vol soul en blues van zanger Mike Montali. Vorig jaar kwam de cd 3 Shots uit met bluesrock en vrolijke country. Het optreden begint om 20.30 uur. Meer info op www.vanslag.eu-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal