Direct naar de inhoud.

Veendam heeft begroting 2017 – 2020 op orde

  • door:
  • op:
Gemeentehuis Veendam - F: H.Drenth / RTV1)
Gemeentehuis Veendam – F: H.Drenth / RTV1)

VEENDAM – Het college van burgemeester en wethouders van Veendam heeft de programmabegroting 2017-2020 aangeboden aan de gemeenteraad. De gemeente Veendam hoeft de komende jaren niet extra te bezuinigen. Volgens het college van B&W worden met de eerder ingezette bezuinigingen de kortingen van het Rijk opgevangen. Daarnaast blijft er ruimte voor nieuwe investeringen. Dat blijkt uit de begroting voor de komende drie jaar. Volgens de gemeente blijft er ruimte voor nieuwe investeringen zoals verdere versterking van het centrum van Veendam.

Ook voor de ontwikkeling van het Leer-en Sportpark bij het stadioncomplex ‘De Langeleegte’ zijn middelen beschikbaar. Het college van B & W wil daarnaast aandacht besteden aan de gemeentelijke herindeling en het behartigen van de belangen van de inwoners rondom de discussie van windmolenpark N33.

Lees ook: Veendam.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal