Direct naar de inhoud.

Lintje voor raadslid Borger-Odoorn

  • door:
  • op:

Koop Brandsema (Foto: Gemeente Belangen Borger Odoorn)
Koop Brandsema (Foto: Gemeente Belangen Borger Odoorn)
BORGER ODOORN – Op donderdag 13 oktober is tijdens de gemeenteraadsvergadering van Borger-Odoorn afscheid genomen van raadslid Koop Brandsema. De heer Brandsema ontving uit handen van burgemeester Jan Seton een Koninklijke onderscheiding en kreeg de bijbehorende versierselen opgespeld.

De heer Brandsema heeft vanaf de gemeentelijke herindeling in 1998 tot heden als lid van de ChristenUnie-fractie in de gemeenteraad van Borger-Odoorn gezeten. Direct vanaf het begin was hij de fractievoorzitter van deze eenmansfractie. En als lid in een eenmansfractie heb je veel werk te doen. Waar andere raadsfracties de taken konden verdelen, kwam voor de heer Brandsema het grootste deel op hem neer. Zijn bijdrage in de gemeenteraadsvergaderingen werden altijd zeer gewaardeerd door de overige raadsfracties.

Naast fractievoorzitter was hij ook vijf keer lijsttrekker voor de ChristenUnie tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. In zijn gemeenteraadsloopbaan maakte hij twee keer deel uit van de vertrouwenscommissie voor de nieuwe burgemeester.

Naast zijn werk als gemeenteraadslid heeft de heer Brandsema een aantal jaren geleden zijn eigen koeriersbedrijf en touringcarbedrijf opgezet. Hij rijdt nog bijna dagelijks met reisgezelschappen door de gemeente Borger-Odoorn om toeristische plekken te bezoeken. De heer Brandsema is een man die houdt van zijn gemeente Borger-Odoorn en deze liefde graag deelt met zijn naasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-