Direct naar de inhoud.

Schade door ongeluk in Musselkanaal

  • door:
  • op:
Foto 112regioflits/R Wiekenkamp
Foto 112regioflits/R Wiekenkamp

MUSSELKANAAL – Tijdens het bergen van een te water geraakte auto aan de Sluisstraat in Musselkanaal woensdagmiddag 26 oktober, gebeurde achter de berger onverwachts een ongeval. De berging was bijna klaar, toen een scooter voorzichtig vanuit een uitrit bij het fietspad de weg op wilde rijden en in de flank werd geraakt door een aankomende auto van links.

Door de drukte voor en achter de berging had de scooter bestuurder de zwarte auto vermoedelijk over het hoofd gezien. De klap was behoorlijk en de schrik groot. Wonder boven wonder heeft de bestuurder van de scooter geen letsel opgelopen. De politie heeft met de betrokkenen de schadepapieren ingevuld en gegevens uitgewisseld. Beide voertuigen hadden blikschade.

[Ronny/ 112regioflits]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal