Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerstconcert “Dichtbij het Kind” in Wildervank

webposter_wildervankWILDERVANK – Een sfeervol kerstconcert van Lucas Kramer. U kunt genieten van bekende kerstliederen, gezongen door Lucas Kramer, Pearl Joan Jozefzoon en Forever Worship. De toegang is slechts 5,00 en de opbrengst komt ten goede van ‘Kerk in Actie’.

Lucas Kramer begon jaren geleden als zanger bij het Urker mannenkoor Soli Deo Gloria. Al snel werd hij op veel plekken gevraagd als solist. Zo is hij inmiddels bekend van onder andere Nederland Zingt, Hour of Power, van de kerstconcerten in de Doelen, maar ook van talloze gospelconcerten door heel Nederland.

Lucas neemt u tijdens de Kerstconcerten mee in het eeuwenoude kerstverhaal. U kunt genieten van liederen als ‘Ik kniel aan uwe kribbe neer’ en het ontroerende ‘Mary did you know’. En uiteraard mag het indrukwekkende O, holy night niet ontbreken op deze avonden.

Collectedoel: “Geef Liefde”

Tijdens het kerstconcert collecteren we voor gehandicapte kinderen in Pakistan. De partner organisatie van Kerk in Actie, NOAD (Netwerk van Organisaties voor Agrarische Ontwikkeling) werkt in Pakistan aan een menswaardiger bestaan voor deze kinderen. Ouders ervaren hoe hun kind opbloeit als het de juiste aandacht en zorg krijgt, weer lacht en misschien zelfs naar school kan gaan. Veel kinderen zijn ook lichamelijk beperkt. NOAD ondersteunt hen met fysiotherapie, medicijnen en medische controles.

– 10 december, Protestants WIldervank, Raadhuisstraat 8, Wildervank

 

 

 

Meer informatiewww.lucaskramer.com

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.