Direct naar de inhoud.

Winterfair in Jongerencentrum The Gate

  • door:
  • op:

winterfair-2016STADSKANAAL – De Gate-handwerkgroep organiseert op 19 november een Winterfair in The Gate Jongerencentrum aan de Hoofdstraat 76 in Stadskanaal. De fair is vrij toegankelijk en iedereen is welkom van 10:00-16:00 uur.  Tijdens de fair zijn er zelfgemaakte creaties te koop en worden er verschillende workshops en demonstraties gegeven en voor de kinderen zal er een cupcake wedstrijd zijn. Daarnaast kunt u er ook terecht voor wat lekkers en iets te drinken. Zo kunt u lekkere verse bonensoep of snert kopen of lekker genieten van een kopje warme chocolademelk. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar de Evangelische Zending Brazilië.

EZB 50 jaar
Nico en Trijnie van Eijk vertrokken 50 jaar geleden vanuit Stadskanaal naar Brazilië. Zij ervoeren toen een roeping om Gods ‘schatten’ in de duisternis te zoeken en deze waardevolle mensen, die vaak in bittere armoede leven, te vertellen over God en Zijn liefde. Met die visie vertrokken ze naar het plaatsje Sabinopolis in Brazilië. De EZB helpt onder meer de armen in het binnenland van Brazilië, in Minas Gerais en Bahia aan een nieuw toekomstperspectief!

De Gate-Handwerkgroep
Sinds begin 2016 komen vrouwen van alle leeftijden elke woensdag ochtend bij elkaar in The Gate om te handwerken en een gezellig praatje te maken. U ben van harte welkom om aan te schuiven met uw handwerk.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal