Direct naar de inhoud.

Jongerennieuws platform “BreakingNews!” zoekt talent

  • door:
  • op:
Basz de Jonge bezig met proefopnamen..

VEENDAM – Acteur en muzikant Basz de Jonge heeft samen met jongerencentrum Break! van Compaen het nieuwsplatform “BreakingNews” opgezet. Jongeren krijgen op dit platform de kans om hun talent te ontwikkelen. Filmen, monteren, presenteren en redactiewerk zijn een aantal van de onderdelen waar jongeren aan mee kunnen werken. Ook krijgen de jongeren workshops van professionals.

RTV1

De gemaakte reportages zullen niet alleen online te vinden zijn maar zullen ook daadwerkelijk uitgezonden worden op tv. Dit gebeurd in samenwerking met streekomroep RTV1 (kanaal 25 in Veendam). Het doel van dit platform is creatieve jongeren een kans te bieden zich te ontwikkelen, betrokken te raken bij de regio en het nieuws dat daar in afspeelt.

Ben jij of ken jij een talentvolle tv/filmmaker en ben je tussen de 14 en 19 jaar? meld je dan snel aan via dejongebasz@gmail.com. Ook voor meer informatie mag je altijd mailen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal