Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kick-Off project voor leerlingen groep 8

VEENDAM – Zit uw kind in groep 8 en gaat hij of zij na de zomervakantie naar de middelbare school? Spannend! Dit is een grote overgang, die soms gepaard gaat met onzekerheid en spanning. Sommige kinderen kunnen hierbij wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Voor deze kinderen is het Kick-Off project opgezet.

Drie dagen lang gaan ze aan de slag met heel veel leuke activiteiten. Samen tekenen en schilderen, het leren van circustechnieken, weerbaarheidstrainingen, samen lekker eten en nog veel meer. Aan het einde van de derde dag verzorgen de kinderen een optreden voor ouders, vrienden en andere belangstellenden.

Doelen van het project;
• De drempel naar de middelbare school verlagen
• Sociale vaardigheden versterken
• Weerbaarheid vergroten
• Werken aan zelfvertrouwen
• Zichzelf leren uiten
• Goed leren samenwerken met anderen.

Bij alle activiteiten wordt rekening gehouden met wat uw kind nodig heeft. De één zal wat afgeremd moeten worden. De ander heeft juist een extra zetje nodig. Tijdens Kick-Off geven wij uw kind de kans om zijn of haar talent te ontdekken. Is uw kind stiekem een talentvolle schilder? Of misschien wel een geweldige acteur?

Tijdens alle dagen zijn vaste medewerkers van het Centrum voor Jeugd & Gezin Veendam aanwezig. De workshops worden gegeven door deskundigen. Het Kick-Off project is een initiatief van jongerenwerk Compaen en vindt dit jaar plaats van 29 t/m 31 augustus 201, iedere dag van 10.00 tot 15.00 uur bij jongerencentrum Break!

Meer informatie; ivanloo@compaenveendam.nl, t (0598) 698 119 www.cjgveendam.nl

Flyer: FLYER COMPAEN – Kick-off project

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.