Direct naar de inhoud.

Tragikomedie ‘Lap’ in jongerencentrum

  • door:
  • op:

VEENDAM – Op vrijdag 30 maart speelt theaterwerkplaats ProduKt in jongerencentrum Break! Veendam de absurde tragikomedie “Lap”.
Theaterwerkplaats ProduKt bestaat uit een groep jonge mensen van 20-25 jaar: Jordy Dioncre, Astrid Alberts, Heico Meester, Jolieke Langejan, Marisja van der Laan, Stephan Zijlstra, Natasja Groen, Kayleigh Smit, Mandy van Oost en Harma Koekoek.

Buurtwerker Ineke van Loo van Break!: ‘In dit stuk zien we het echte leven voorbijkomen: opvoedingsproblematiek, relatieproblemen, verwaarlozing, roddel, drankzucht, onwetendheid, zorg voor elkaar.. kortom “in elke relatie is wel wat”.

Aanvang 14.30 uur, gratis toegang én toegang voor alle leeftijden.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal