Direct naar de inhoud.

Jongerencentrum Break! organiseert kerstmarkt voor goed doel

  • door:
  • op:

VEENDAM – Op 22 december van 14:00 tot 21:00 organiseert jongerencentrum Break!  een kerstmarkt op het Jansalwaplein in Veendam. Het stageld gaat in zijn geheel naar stichting de Liedjesfabriek. Deze organisatie reist langs ziekenhuizen waar zij met zieke kinderen eigen geschreven liedjes maken, opnemen en voorzien van videoclip.

Voor de markt is het jongerencentrum opzoek naar mensen die op deze markt hun spullen willen verkopen. Denk hierbij aan O.A kerststukjes, kaarsen, kaartjes, chocolade  maar ook vinyl, boeken, (eigengemaakte) kleren en cadeauartikelen. Het sta geld bedraagt 15 euro en voor eetkramen 25 euro. Dit geld gaat in zijn geheel naar stichting de Liedjesfabriek. De opbrengst van de verkoop is natuurlijk voor de deelnemers zelf.

Opgeven kan via b.dejonge@compaenveendam.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal