Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Succesvolle sponsoractie Pinkstergemeente

F: Gert Jan Kamst (RTV1)

STADSKANAAL – De Pinkstergemeente aan de Irenelaan in Stadskanaal is, volledig Coronaproof, een sponsoractie gehouden voor het goede doel. “Mensen konden een elektrisch kaarsje kopen voor drie euro. Met deze kaarsjes hebben we in de avond een kerstmozaïek op het plein bij de kerk gemaakt” legt Jaco van der Sterre uit.

Pakistan

“Het geld wat we met de sponsoractie opgehaald hebben gaat naar een school voor christelijk onderwijs in Pakistan” vult Chris Drenth aan. Het was voor de mensen mogelijk om via een Whatsapp een kaarsje te kopen. De actie op 19 december heeft 353 kaarsjes opgeleverd wat staat voor een bedrag van 1059 euro.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

6 Reacties op “Succesvolle sponsoractie Pinkstergemeente

  1. Prachtige actie!! Lichtje in de duisternis…

  2. In deze tijd waarin alles anders gaat wilden we een signaal geven dat er ook lichtpuntjes zijn… Letterlijk en figuurlijk. En dat is mooi gelukt. Mensen uit de wijk reageerden positief en sommigen vertelden dat ze te maken hebben met gevoel van eenzaamheid. De kerk heeft hier een functie om juist die mensen tegemoet te komen!

  3. Hele leuke actie, zo zie je maar dat je nog van alles kunt doen voor anderen tijdens de lockdown!

  4. Van harte mee gedaan aan deze mooie aktie. Er gebeuren vanuit het Christelijk onderwijs mooie dingen in dit overwegend Islamitisch land. Het is onvoorstelbaar hoe slecht de regering daar voor hun geloofsgenoten zorgen. Het voorstelbaar hoe erg dat voor de Christeneneis.

  5. Mooi om zo van betekenis te kunnen zijn!

  6. Heidy van der Sterre

    Een prachtig initiatief om zo met elkaar te doneren voor een project wat heel belangrijk is. Arme kinderen de kans geven onderwijs te volgen. Top!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.