Direct naar de inhoud.

RTV Westerwolde in actie tegen kinderkanker

  • door:
  • op:
Foto: westerwoldeinactie.nl

VLAGTWEDDE – Tijdens de Week der Besten van 10 tot 18 augustus gaat omroep RTV Westerwolde gedurende drie dagen een live marathonradio-uitzending verzorgen van woensdag 14 augustus 09:00 uur tot vrijdag 16 augustus 20:00 uur. Hiervoor wordt een speciale studio opgebouwd op het parkeerterrein aan de P. Rinsemastraat. De bedoeling is om zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika en Vrienden van het UMCG.

Kinderkanker

Gekoppeld aan de marathon-uitzending zal RTV Westerwolde zich samen met andere deelnemende organisaties tijdens de ‘Week der Besten’ zich inzetten voor het inzamelen van een zo groot mogelijk geldbedrag voor:

1. Onderzoek en behandeling van kinderkanker.
2. Het welzijn van de kinderen en hun familie tijdens behandeling van kinderkanker.

Diverse acties

Tijdens de actie gaat RTV Westerwolde voor beide stichtingen (KiKa en Vrienden van het UMCG) zich inspannen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het prachtige werk waar zij voor staan.
Tijdens de marathon-uitzending worden er verschillende acties op touw gezet:

– De verkoop van KiKa beren tijdens de actieweek
– De omroep heeft ondernemers en winkeliers in Westerwolde en Pekela opgeroepen acties binnen hun onderneming op te zetten
– Aanvragen van verzoeknummers tijdens de live uitzending
– Collectes
– Werving van sponsoren

Daarnaast hoopt de streekomroep voor Westerwolde en de gemeente Pekela natuurlijk ook op spontane acties in uw straat, bij de sportclub, of bij andere organisaties met als doel geld in te zamelen voor deze actie van Radio Westerwolde. Aanmelden kan door voor 14 augustus een mail te sturen naar: actie@westerwoldeinactie.nl – Je mag ook online geld doneren via www.westerwoldeinactie.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal