Direct naar de inhoud.

Marc Wubs scheert zijn hoofd voor een goed doel

  • door:
  • op:

RTV1 – ‘’Ik zat op Facebook te scrollen en na alle negatieve Coronaberichten dacht ik, ik moet iets goeds doen voor de maatschappij’’ legt Marc uit die razend enthousiast is over zijn idee. ‘’Tijdens het scrollen zag ik allerlei challenges voorbij komen waarbij mensen hun hoofd gingen millimeteren en toen dacht ik, dit ga ik ook doen voor geld’’.

Marc ging zich verdiepen in de goede doelen en kwam uit bij de voedselbank Zuid-Oost Groningen. ‘’Zij waren blij verrast toen ik hun vertelde wat ik voor ze wil gaan doen’’ lacht Marc. Inmiddels heeft Marc een Facebookpagina aangemaakt met de naam ‘Millimeter Wubsie’.

‘’Mensen kunnen mij via Messenger van mijn pagina een bericht sturen en aangeven dat ze geld willen storten voor mijn actie. Ik stuur ze dan een tikkie en dan kunnen ze zelf een bedrag overmaken. Het geld gaat daarna naar de Voedselbank Zuid-Oost Groningen’’ geeft Marc aan. ‘’Inmiddels hebben de eerste mensen al geld gestort. Ook onbekende mensen!’’ zegt een verbaasde Marc. Op de vraag wanneer de challenge plaats gaat vinden zegt Marc: ‘’Zondag 12 april doe ik dit live op Facebook tussen 18 en 19 uur.’’

Marc is te volgend via de Facebookpagina ‘Millimeter Wubsie’. Mocht je willen doneren bij Marc, dan doe je dit door Marc een bericht te sturen via de pagina. Marc zal je dan een tikkie sturen waarmee je geld kunt overmaken. ‘’Ik laat na afloop op Facebook zien dat ik het geld heb overgemaakt naar de voedselbank’’ aldus Marc.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal