Direct naar de inhoud.

Reportage voorronde Groninger Pop Talent Award

  • door:
  • op:

VEENDAM-  (videoreportage) Vrijdagavond 2 februari werd in jongerencentrum Break voor het tweede jaar op rij de voorronde van de POPgroningen Talent Award gehouden. Tijdens deze eerste provincie-ronde traden vier bands en een singer-songwriter voor het voetlicht in diverse pop genres.

Opstap

De POPgroningen Talent Award is dé opstap voor Gronings muzikaal talent om zich te profileren, kennis te maken met optredens en zich te ontwikkelen. De groep Abalone werd uiteindelijk gekozen om door te gaan naar de grote stadsronde in Simplon te Groningen.

RTV1 was aanwezig en presentator Basz de Jonge sprak met organisatie en aanwezige groepen: Waan van de Dag, Seafire, Fhillybadass, Abalone en singer-songwriter Merel Bakker. Muziekliefhebbers hebben in ieder geval  genoten van een mooie muzikale avond in het jongerencentrum te Veendam.

Een reportage..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-