Direct naar de inhoud.

Sfeervolle kerstconcerten in Boschhuis Ter Apel

  • door:
  • op:
kerstconcerten Christmas in Harmony
kerstconcerten Christmas in Harmony

TER APEL – Een gevarieerd programma samengesteld van lichte herkenbare muziek en veel mooie kerstnummers. Dat is wat bezoekers van de concerten Christmas in Harmony van de Ter Apeler Harmonie en de Christmas Carols Band te zien en te horen krijgen. Christmas in Harmony bestaat uit twee kerstconcerten, die plaatsvinden op zaterdagavond 17 en zondagmiddag 18 december in Hotel Boschhuis in Ter Apel.

 Tijdens de kerstconcerten wordt opgetreden door de organiserende Ter Apeler Harmonie onder leiding van dirigent Martin Brongers. Ook begeleidt de harmonie gastoptredens van zanger Chris de Roo en zangeres Alice de Boer. Verder speelt The Christmas Carols Band onder leiding van Jan de Vrieze.

De aanwezigen genieten van een gevarieerd programma met meer dan 25 lichte, herkenbare kerstmelodieën waarbij nummers als Silent Night, A Swinging Christmas en Under the Christmas Tree slechts een kleine greep uit het repertoire zijn.  Verder worden er bekende klassiekers van onder meer Leonard Cohen, Queen en Robbie Williams ten gehore gebracht.

Succes

Met Christmas in Harmony worden voor de elfde achtereenvolgende jaar kerstconcerten gehouden in het sfeervolle Boschhuis in Ter Apel. Bestuurslid Eddy Boxem van de Ter Apeler Harmonie: ,,Het succes van de concerten wordt elk jaar groter. De samenwerking tussen de Ter Apel Harmonie, de Christmas Carols Band en de vocalisten is bijzonder prettig en ook de vele positieve reacties uit het publiek zijn voor ons aanleiding om deze mooie, indrukwekkende concerten opnieuw te organiseren.’’

 Voorverkoop

Christmas in Harmony wordt gehouden op zaterdag 17 december vanaf 20.00 uur en op zondag 18 december om 14.30 uur. De zaal is een half uur voor aanvang open. Kaarten kosten 12,50 euro  en kinderen tot en met 12 jaar betalen 7,50 euro. De kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Drogisterij Van der Tuuk aan De Omloop 3 in Ter Apel. Reserveren kan ook telefonisch bij Eddy Boxem, tel. 06-51290703 of christmasinharmony@hotmail.nl.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal