Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Inschrijving Lichtjesroute Veendam geopend

F: Peter Panneman

VEENDAM – Twinkelende straten, sneeuwpoppen, kerstmannen, rendieren, prachtige sterren en andere creatieve kunstwerken. De lichtjesroute 2020 was een groot kerstfeest. Na een succesvolle eerste editie zal ook dit jaar weer een lichtjesroute door Veendam slingeren. Vanaf zaterdag 2 oktober kan iedereen zich aanmelden om (weer) mee te doen aan de lichtjesweken in december.
Iedereen doet mee
Uit alle aanmeldingen zal één auto route worden gemaakt. Natuurlijk kan iedereen mee doen en maakt elke deelnemer kans op mooie prijzen. De organisatie zorgt dat alle lichtpuntjes in de gemeente in kaart worden gebracht zodat iedereen er ook op uit kan in zijn of haar eigen wijk. Ook wordt er nagedacht om bij voldoende aanmeldingen fiets- en/of wandelroutes te maken.

Datum en thema

De lichtjesweken zullen de hele maand december plaatsvinden. Omdat december niet los te koppelen is van kerstlichtjes en winterse sferen is het thema Winter Wonderland.

Aanmelden

Aanmelden kan via een online aanmeldformulier. Dit formulier staat op de facebookpagina Lichtjesroute Veendam. Aanmelden kan als individu of als groep. Meld je je als groep aan dan maak je kans op de straatprijs. Heb je geen Facebook stuur dan een e-mail dan naar lichtjesrouteveendam@hotmail.com. Binnen een paar werkdagen ontvang je een link naar het aanmeldformulier.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.