Direct naar de inhoud.

Borger Odoorn zoekt sporters met topprestatie 2016

  • door:
  • op:

korfbal1>BORGER ODOORN – Op woensdag 11 januari zet de gemeente sporters en sportploegen in het zonnetje die in 2016 een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Veel van deze sporters zijn bij ons bekend, bijvoorbeeld door media-aandacht. Er zijn echter vast ook sporters die we niet in ons vizier hebben, maar wél graag willen huldigen. Kent of bent u een sporter met een topprestatie? Stuurt u dan uiterlijk 31 december een e-mail naar g.klunder@borger-odoorn.nl.

Wanneer komt een sporter in aanmerking?
– Sporters zijn woonachtig in de gemeente Borger-Odoorn.
– Bij een sportploeg woont het merendeel in onze gemeente (of is het merendeel verbonden aan een club/vereniging uit Borger-Odoorn).
– De sporters hebben in 2016 een Nationaal Kampioenschap (NK) behaald, of een medailleplaats bij een Europees Kampioenschap (EK), Wereldkampioenschap (WK) of de Olympische/Paralympische Spelen.
– De sporters zijn lid van een sportvereniging die is aangesloten bij een door het NOC/NSF erkende sportbond.

Afvaardiging Drents Sportgala
Tijdens de huldiging op 11 januari nomineert een deskundige jury een aantal van de gehuldigde sporters voor de verkiezing van Drents sportman, sportvrouw, sporttalent en sportploeg van het jaar. De jury voor deze verkiezing bestaat uit voorzitter Frits Alberts (wethouder sport), Martine Oosting (Natuurlijk Fit Exloo en voormalig topschaatser) en Henk Nieuwenhuis (voorzitter judovereniging Borger).

De uiteindelijke winnaars van de provinciale prijzen worden bekendgemaakt tijdens het Drents Sportgala op donderdag 2 maart.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal