Direct naar de inhoud.

Westerschool uit Wildervank houdt kerstactie voor voedselbank

  • door:
  • op:

(F: Facebook voedselbank Veendam/Menterwolde)
(F: Facebook voedselbank Veendam/Menterwolde)
WILDERVANK – In navolging van de afgelopen jaren houdt de Dalton Westerschool in Wildervank weer een Kerst-actie van 19 tot en met 22 december voor de Voedselbank Veendam-Menterwolde.

Met de actie hoopt de school veel mensen weer een leuke kerst te kunnen bezorgen en zo hun maatschappelijke betrokkenheid te laten zien. Daarnaast leren de leerlingen van de school, dat het niet vanzelfsprekend is dat je elke dag voldoende eten en drinken hebt.

Wieringa’s Knappertjes zal dit jaar de actie weer sponsoren met eigen producten en zorgt voor de dozen.

In de actieweek kunnen de artikelen voor aanvang van de lessen in de eigen klas worden ingeleverd in de dozen, die in de lokalen klaar staan. Producten moeten buiten de koelkast bewaard kunnen worden en niet over datum zijn.

Ook omwonenden zijn weer van harte welkom hun gift te komen afgeven op school. Ook kunt u het meegeven aan de leerlingen van de Dalton Westerschool.

Voedselbank Veendam-Menterwolde heeft vooral behoefte aan:
potten/blikken groente, appelmoes, blikken soep, pannenkoekenmix, aardappels, melk, yoki, slagroom, (kerst)koekjes, (kerst)chocolade, pakken/flessen drinken, chocolademelk, chips, koffiemelk, pinda’s, bon bons, borrelnootjes, stroop, hagelslag, pindakaas, jam, chocopasta, macaroni, leverpastei, knakworstjes, rijst, kroepoek, roosvicee, tomatenpuree, koffie, mayonaise, ketchup, vruchten in blik, rookworsten en thee.

Er is ook behoefte aan de volgende non-food artikelen:
douchegel, afwasmiddel, luiers, maandverband, shampoo, tandpasta, wc-papier en keukenrollen.

De Dalton Westerschool dankt u bij voorbaat voor uw bijdrage aan de Kerstactie en wenst iedereen een prettige Kerstdagen en een voorspoedig 2017.

(Ingezonden)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal