Direct naar de inhoud.

Jaarlijks Oliebollenconcert van Big Band Big Time

  • door:
  • op:

TER APEL – Op zondag 15 januari 2017 geeft Big Band Big Time haar traditionele jaarlijkse oliebollenconcert in Het Boschhuis in Ter Apel. In een prachtige ambiance met kaarslicht en onder het genoegen van een welkomstdrankje en oliebollen kan het publiek genieten van dit swingende en altijd enthousiaste gezelschap.
Het thema van het concert is Filmmuziek en de rode loper is uitgelegd voor niemand minder dan de heer Bond..

James Bond

James Bond. En daar blijft het niet bij. Hij bevindt zich in het gezelschap van de Blues Brothers en Mister Bojangles… In de spotlight staan veel bekende soundtracks die u binnen enkele seconden terugbrengen naar onvergetelijke filmfragmenten. De arrangementen zijn op maat geschreven door Big Time muzikant Fabian Bos.  Verder uiteraard heerlijke bigband muziek dat altijd garant staat voor een swingende muzikale middag.

Big Band Big Time repeteert eens per drie weken in de RSG in Ter Apel onder leiding van dirigent Toine Wetering. Samen muziek maken is één van de leukste dingen die je kunt doen. Nieuwe leden die een instrument bespelen of zingen zijn van harte welkom tijdens een bandrepetitie om te komen kijken en luisteren. Of doe gewoon mee want dat is natuurlijk nog veel leuker! Naast het musiceren is er bij Big Time veel aandacht voor gezelligheid. Hoewel de bigband een jeugdige uitstraling heeft zijn alle leeftijdscategorieën welkom.

Kaarten

Het concert is zondag 15 januari in Het Boschhuis in Ter Apel. Het begint om 14.30 uur. De zaal is geopend vanaf 14.00 uur. Kaarten kosten €7,50 per stuk. Kaarten zijn verkrijgbaar: aan de zaal, in de voorverkoop bij de Jumbo in Ter Apel en via mail info@bigbandbigtime.nl

[ingezonden]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal