Direct naar de inhoud.

Trip down Memory Lane met Big Band Big Time

  • door:
  • op:
Big Band Big Time on tour

TER APEL – Be on time, fasten your seat belt en zet je schrap voor een muzikale roller coaster tijdens het Oliebollenconcert van Big Band Big Time op 12 januari in Het Boschhuis in Ter Apel. Dit is niet zomaar een Oliebollenconcert. Het is alweer het 15e Oliebollenconcert. Een heus jubileumconcert en de muzikanten nemen u mee op een trip down Memory Lane.

De altijd enthousiaste band, onder leiding van dirigent Toine Weterings, haalt herinneringen met u op aan mooie muziek uit het prille begin in 2005 en de daaropvolgende 15 jaar. Van grotendeels jongerenorkest naar vriendenorkest, waarbij leeftijd er toen en ook nu, niet toe doet.

Geniet van het veelzijdige repertoire met klassiekers als Birdland, Mr. Bojangles, Feeling Goog, Sledgehammer, For once in a life, Another Star en de Big Time Ska Medley en laat u mee terug voeren in de tijd.

Het concert vindt plaats op zondag 12 januari in het Boschhuis in Ter Apel en begint om 14.30 uur. De zaal is geopend vanaf 14 uur. Volwassenen betalen €7,50 pp, kinderen tot 12 jaar betalen €4,00 pp.
Kaarten zijn te verkrijgen aan de deur of kun je reserveren via bigbandbigtime@gmail.com

(ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal