Direct naar de inhoud.

Nieuwjaarstreffen in buurtcentrum Noordstee

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Vrijwilligers van buurtcentrum Noordstee in Stadskanaal Noord organiseren op vrijdag 4 januari een nieuwjaar-ontmoetingsochtend. Vanaf 9.30 uur staat de deur open voor iedereen die andere bewoners wil ontmoeten en om elkaar een gelukkig 2019 te wensen. Allereerst is er tijd voor een gezellig kopje koffie met natuurlijk een nieuwjaarsrolletje. Daarna zijn er verschillende activiteiten om aan mee te doen, zoals sjoelen, een kaartje leggen, biljarten of handwerken.

Eigen bijdrage

De ontmoetingsochtend wordt tegen het middaguur afgesloten met een lekker hapje of een eenvoudige lunch. Iedereen is deze ochtend welkom, de eigen bijdrage is slechts één euro p.p. Wijkbewoners die graag willen komen maar het lastig vinden om alleen te gaan kunnen contact opnemen met Hennie Tent, tel. 06 33167365.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal