Direct naar de inhoud.

Nieuwjaarsfestijn Kunstenschool ZG

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Zondag 21 januari staat bij Kunstenschool ZG in het teken van het Nieuwjaarsfestijn. De afgelopen weken hebben de leerlingen onder leiding van hun docenten volop geoefend, om een prachtige uitvoering te kunnen neerzetten waarmee ze het nieuwe jaar inluiden.

Het publiek kan genieten van optredens van de dansgroepen, de theaterleerlingen en het kinderkoor. De diverse ensembles en popkoor PuurZang brengen prachtige muziek ten gehore van onder andere The Beatles, Creedens, Kiki Dee en Toto. Het is een zeer gevarieerd programma, dat zeker de moeite van het bezoeken waard is.

Belangstellenden zijn 21 januari welkom vanaf 12.30 uur in Theater Geert Teis, de optredens beginnen om 13.00 uur. De toegang is gratis, een vrije gift wordt op prijs gesteld.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal