Direct naar de inhoud.

Kinderdisco tijdens nieuwjaarsbal

  • door:
  • op:

VEENDAM – Vrijdag 10 januari 2020 organiseert de wijkvereniging Sorghvliet een kinderdisco voor alle kinderen vanaf 7 jaar in Dukdalf 2.0. De populairste kinderdisco van Veendam staat dit keer in het teken van het nieuwe jaar. De zaal zal feestelijk en in stijl worden aangekleed.

Ever Bakker (voorzitter wijkvereniging): “De deuren gaan open om 19:00 uur en de disco zal duren tot 21:30 uur. Tijdens de kinderdisco lopen er genoeg vrijwilligers rond om alles in goede banen te leiden. Net als altijd wordt het weer super gezellig. Op onze speciale facebookpagina zult u later weer de foto’s van het gemaskerd nieuwjaarsbal terug kunnen vinden”.

Voor meer informatie over de kinderdisco mail: rollingstone@netvisit.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal