Direct naar de inhoud.

Sinterklaas doet wijkvereniging Sorghvliet aan

  • door:
  • op:
Archieffoto Sinterklaasfeest Sorghvliet

VEENDAM – Half november komt Sinterklaas weer naar Nederland en heeft zijn stoomboot vol geladen met cadeautjes voor alle kinderen, groot en klein. Traditioneel doet Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten op zaterdag 23 november ook de wijk Sorghvliet aan.

Dukdalf 2.0

Zoals ieder jaar is hij uitgenodigd door de “Wijkvereniging Sorghvliet”. De Sint komt dit jaar met zijn Pieten tussen 11:30 uur en 12:15 uur bij Jumbo De Reede. Natuurlijk zullen de pieten pepernoten uitdelen aan het winkelend publiek en zal de kassapiet weer zijn best doen. Ook zal er iets door Jumbo worden georganiseerd voor de kinderen met leuke prijzen.

Gratis feest voor iedereen

Evert Bakker is voorzitter van de wijkvereniging en verheugt zich alweer op het langskomen van de Sint. Bakker: ” Vanaf 13:30 uur is er een open Sinterklaas middag in Dukdalf 2.0. De entree is dan ook  gratis. Alle kinderen tot en met 8 jaar zijn van harte welkom. Voor de kinderen is er een spelcircuit en zijn er knutselhoeken. Ook dit jaar kunnen de kids een echte Pietendiploma behalen. De Pieten gaan het spelcircuit opbouwen en na afloop ontvangt elk kindje een gratis presentje. De presentjes zijn dit jaar ook extra groot.”

Begeleiding van een volwassene is gewenst.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal