Direct naar de inhoud.

Sint feestelijk onthaald in Odoorn (+VIDEO)

  • door:
  • op:
Sinterklaas in Odoorn. Foto: Jelmer Wijnstra / RTV1

ODOORN – Sinterklaas is zaterdagochtend met muziek en vooral heel veel blije kinderen onthaald in Odoorn. De goedheiligman zag wel dat de intocht anders dan anders was. Dat had maar één reden: corona. 

Waar normaal de intocht altijd bij Boshof is was dat nu in verband met maatregelen niet mogelijk. “Nu gaan we langs alle speeltuinen en parken om al die lachende koppies te zien. Ik heb mij er erg op verheugd,” zo liet de Sint weten.

Ook de Pieten hadden er duidelijk zin in. De een kwam vanuit het niks uit een dixie en de ander stopte pepernoten in de brievenbus. “Ik heb ze vanochtend nog wat moeten temperen, maar nu gaan ze helemaal los zoals je ziet.” Kinderen in Odoorn mochten ook de schoen zetten. “Natuurlijk mag dat, maar eerst wel goed zingen!”-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal