Direct naar de inhoud.

Intocht Kerstman gaat ook dit jaar niet door

  • door:
  • op:
Foto ter illustratie F: Pixabay

VEENDAM – Veendam is een van de weinige plekken waar het een traditie is om naast de intocht van Sinterklaas ook de Kerstman een intocht te geven. Vorig jaar kon het, vanwege corona, niet doorgaan, maar ook dit jaar wordt de intocht afgelast. Ook de Kerstmarkt gaat dit jaar niet door.

‘Net als vorig jaar hebben we ook dit jaar weer moeten besluiten de sfeervolle Kerstmarkt in het centrum van Veendam te annuleren. Onder de huidige maatregelen is het onmogelijk deze te organiseren’, aldus de ondernemersvereniging Veendam Centraal

De geplande koopzondag op 19 december gaat wel door. Mede vanwege de spreiding van drukte blijft die dag staan.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal