Direct naar de inhoud.

Intochten Veendam en Stadskanaal groot succes, ondanks corona

  • door:
  • op:
F: Harry Cats

STADSKANAAL/VEENDAM – Vanmiddag stonden er gezamenlijk duizenden kinderen aan de kades in Stadskanaal en Veendam om Sinterklaas te begroeten. Allebei de burgemeesters waren naast de kinderen ook op de kade in hun dorpen te vinden. Zo konden ze Sinterklaas toch begroeten in hun gemeente.

Veendam

Peter Panneman heeft veel foto’s gemaakt bij de intocht in Veendam. Parkstad Veendam heeft de intocht gefilmd en de livestream is onderaan het artikel te bekijken. Ook de gemeente verwelkomt de Goedheiligman op twitter.

Stadskanaal

In Stadskanaal kwam Sinterklaas niet aan wal, maar bleef hij op de boot, die een keer heen en weer op het kanaal voer. Ook de Knoalsters zijn blij dat de Sint weer in Nederland is. Ook Verlsaggeefster Karin van het Sinterklaasjournaal van RTV1 was aanwezig om verslag te doen. Dat is aankomende maandag te zien in 1 op Maandag.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal