Direct naar de inhoud.

Feestelijke heropening Jumbo Veendam

  • door:
  • op:
Ondernemer Harold van der Ploeg en zijn team

VEENDAM – De Jumbo winkel in winkelcentrum De Reede in Veendam krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren straks van meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Ook heeft de winkel een Pick Up Point.

Tijdelijk dicht

De winkel sluit op zaterdag 22 februari om 17.00 uur tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 11 maart kunnen inwoners van Veendam en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde supermarkt.

Opening

Op 11 maart verwelkomt de verbouwde winkel haar klanten met een feestelijke opening om 9.00 uur. Ter ere van de opening verrast ondernemer Harold van der Ploeg de eerste 150 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 15 maart). Van der Ploeg vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.700 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Vers
In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo heeft de winkel een slagerij waar eigen producten worden gemaakt en bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza’s om thuis af te bakken. Klanten halen hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Ook heeft de winkel een ruime slijterij.

Gemoderniseerd
De winkel wordt voorzien van een warmteterugwinsysteem. Hierbij wordt de vrijgekomen warmte van de koelingen gebruikt om de winkel te verwarmen. Ook zal de winkel over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een caissière.

Pick Up Point
Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan bij het Pick Up Point. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij deze speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin.

Trots
Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten, is aanwezig bij de heropening: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Veendam verbouwen. Ook hier blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken.”-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal