Direct naar de inhoud.

Opening vernieuwde Albert Heijn Autorama

  • door:
  • op:
Wethouder Henk Jan Schmaal en supermarktmanager Jan Haandrikman heropenden Albert Heijn Autorama. Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves

VEENDAM – De geheel vernieuwde Albert Heijn Autorama in Veendam is open. Wethouder Henk Jan Schmaal en supermarktmanager Jan Haandrikman knipten gisteren samen het lintje door. De winkel is fors groter geworden en heeft nu het allernieuwste winkelconcept. Klanten vinden er een veel uitgebreider assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met 12 zelfscankassa’s. Ook is er een sushibar.

Jan Haandrikman en zijn 270 medewerkers hebben reikhalzend uitgekeken naar de heropening. “Ook al omdat we zo graag onze klanten wilden verwelkomen in de vernieuwde winkel. Het ging goed, heel goed”, vertelt Jan Haandrikman. “We krijgen enthousiaste reacties. Klanten waarderen de ruime opzet en het grote versaanbod!”

Vers

Al meteen na binnenkomst van de vernieuwde Albert Heijn word je verrast met een wereld van verse groente en fruit. Gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en maaltijdsalades. Bij de citruspers tap je snel verse sinaasappelsap. Ook kunnen klanten zelf snoepgroente zoals tomaatjes en minikomkommers naar behoefte zelf scheppen. Bij de sushibar maken professionele chefs de hele dag verse sushi.

Lekkere producten

Bij de bakkerij komt de hele dag door heerlijk vers brood uit de ovens. Je vindt er ook lekkere taarten, taartjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades, noten, olijven en andere borrelhapjes. Ook zijn er vers in de winkel gegrilde lekkernijen zoals kippenvleugels en gehaktballetjes. Het assortiment van Albert Heijn Autorama varieert sterk: van internationaal tot de lekkerste producten van lokale leveranciers. Jan Haandrikman: “We hebben bijvoorbeeld ook de Hardbroden van bakkerij Geertsema en rollades en worsten van Koning.”

Innovaties

Albert Heijn Autorama is met respect voor het milieu gebouwd. Er is LED-verlichting en een warmterugwininstallatie. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. Er zijn nog meer nieuwe innovatieve snufjes. Grote beeldschermen door de hele winkel geven informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Met elektronische schapkaartjes kan er snel worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. Een andere vernieuwing is dat de winkel met zelfscan meer betaalgemak biedt. Met de handscanner of de mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen of je scant de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa. “Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat. Die mogelijkheid blijft uiteraard”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn Autorama aan het Beneden Oosterdiep 165 in Veendam is open van maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur en zondag van 8:00 tot 22:00 uur

 



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal