Direct naar de inhoud.

Albert Heijn Veendam tijdelijk dicht voor verbouwing

  • door:
  • op:
Supermarktmanager Jan Haandrikman

VEENDAM – Albert Heijn aan het Beneden Oosterdiep 165 in Veendam sluit woensdag 26 augustus om 17:00 uur tijdelijk de deuren. De supermarkt, gevestigd in winkelcentrum Autorama, wordt vervolgens ingrijpend verbouwd en vergroot. De heropening vindt plaats op dinsdag 8 september om 16:00 uur. Klanten kunnen dan kennismaken met een moderne en ruime supermarkt die het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn heeft. De vernieuwde Albert Heijn Autorama wordt flink uitgebreid en er komt een sushibar waar professionele chefs verse sushi bereiden.

Zelfscan kassa’s

Het afrekenen gaat sneller dankzij zelfscan kassa’s. “Onze winkel is de eerste supermarkt in de omgeving met het allernieuwste winkelconcept en een sushibar. Wij zijn ontzettend benieuwd naar de reacties van onze klanten. U bent van harte welkom in onze vernieuwde winkel vanaf dinsdag 8 september”, aldus supermarktmanager Jan Haandrikman.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal