Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Big band Big Time op gratis Pagefestival

Big band Big Time

STADSKANAAL – Zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 is er het tweedaags Pagefestival, een gratis cultuurfestival voor jong en oud, waar veel verschillende stijlen van muziek, indie /pop/rock/punk/electro stevig aanwezig zijn, naast theater, poëzie en beeldende kunst. Een getrouwe traditie sinds 1988, waar jong talent kan bloeien en oude bekenden elkaar tegen het lijf kunnen lopen.

Big band Big Time

Het wordt dansen en zweten onder zomerse klanken want het Pagefestival heeft met het boeken van big band Big Time een wel zeer speciale act vastgelegd. De big band uit Ter Apel is al een jaar aan de slag om speciaal voor het Pagefestival zo’n dertien ska-, rocksteady- & reggeanummers onder de knie te krijgen.

Feest der herkenning
Voor muziekliefhebbers wordt het optreden een feest der herkenning. Big Time speelt diverse bekende nummers live in een nieuw bigbandjasje, zoals Guns of Naverone van de Skatalites, I Shoud have known better en de geruchten gaan dat zelfs One Step Beyond van Madness een bigbanduitvoering krijgt.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.