Direct naar de inhoud.

Claw Boys Claw komen naar Pagefestival

  • door:
  • op:
Claw Boys Claw is de vrijdagavond headliner van het Pagefestival. Foto Jos van den Broek

STADSKANAAL – Claw Boys Claw komt voor een optreden naar Stadskanaal. De legendarische band rond de iconische zanger Peter te Bos is op de vrijdagavond 17 juni de hoofdact. Naast Claw Boys Claw komen ook Hallo Venray en Money & The Man naar het festival.

“We vinden het fantastisch om Claw Boys Claw te kunnen programmeren,” zo laat voorzitter Nico Wiersema van het festival weten. “Dit zijn iconen van de Nederlandse popcultuur. Claw Boys Claw bewijst al tientallen jaren dat het één van de beste livebands van Nederland is.” Ook Hallo Venray staat live zijn mannetje. Deze landelijk bekende indieband komt na 1992 en 2018 voor de derde keer naar het Pagefestival.

Claw Boys Claw staat voor het eerst op het Pagefestival. Maar niet voor het eerst in Stadskanaal. Nog voor het uitkomen van grootste klassieker van de band Rosie speelden de Hagenezen in jongerencentrum De Kwinne. Nu na 40 jaar keert de band dus terug in Knoal.

Op vrijdag 19 november begint de voorverkoop via de website van het festival. Kaarten kosten in de voorverkoop 7,50 euro en kosten op 17 juni aan de kassa 10 euro. De zaterdag en zondag van het festival zijn gratis toegankelijk.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal