Direct naar de inhoud.

Hollywood Horse Shit bestaat 25 jaar

  • door:
  • op:
foto: Hollywood Horse Shit

TER APEL – Hollywood Horse Shit bestaat uit Alex Vissering (zang, gitaar), John Vissering (zang en bas), Jan de Vrieze (zang en gitaar), Wim van der Glas (zang, toetsen, blokfluit en mondharmonica).

Hollywood Horse Shit ontstond spontaan 25 jaar geleden tijdens een oudejaarsfeestje van een muziekhuis in Emmen. Alex, John, Wim en Jan werden gevraagd om enkele akoestische nummers te spelen. Dit was een succes omdat het allemaal vrij relaxed ging en ook nog goed klonk. Hollywood Horse Shit was geboren. Optredens volgden, o.a. op de Duitse wadden eilanden, Polen en in Zwitserland.

Op de nieuwe CD ‘Koffers 2’ staat ook het lijflied  ‘On the road again’ van Willlie Nelson. Het repertoire bestaat uit muziek uit de zeventiger jaren van de vorige eeuw met af en toe een sprong naar de top 40 muziek uit die tijd. De Amerikaanse band Dr. Hook and the medicine show had een grote invloed en ook ‘Silvia’s mother’ is een grote hit en één van hun beste liedjes. Daarnaast spelen ze blues, rock’n roll, Ierse folk, Country en andere Evergreens. Ieder optreden staat garant voor een prachtige gezellige avond.

Boschhuis

Op zaterdag 19 januari geven de mannen het traditionele Nieuwjaarsconcert in het Boschhuis in Ter Apel een boost. Een gezellige avond voor jongere ouderen en de oudere jongeren van Ter Apel en omgeving.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal