Direct naar de inhoud.

Optreden Linde Nijland en Bert Ridderbos

  • door:
  • op:
Linde en Bert

ONSTWEDDE – Zondag 6 januari treden Linde Nijland en Bert Ridderbos op in het schildersatelier van Geert Schreuder te Onstwedde. Aanvankelijk zou ook de Groningse bard Henk Scholte optreden, maar die is helaas door ziekte geveld. Desondanks hopen Linde en Bert  met z’n tweeën u een  gezellige winterse zondagmiddag te bezorgen. Het is al bijna een traditie dat ze het eerste concert van het nieuwe jaar bij Geert Schreuder n het atelier spelen.

Folk

Linde Nijland, bekend van o.a. haar betoverende stem en het prachtige samenzang met Ygdrassil (folkmuziek)  en Bert Ridderbos groot instrumentalist met gitaar, cittern en accordeon.  Ze brengen een programma met Groninger, Engelse en Amerikaanse folksongs,  bekende en onbekende popliedjes uit de jaren 70. Sommige nummers zijn zelfgemaakt en andere heel oude traditionals.

Het is raadzaam om u van te voren aan te melden op 0599 331731 of info@geertschreuder.nl. Het concert begint om 15.00 uur en kost 12 euro.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal