Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Semspodium presenteert Ierse gezelligheid

Ierse avond in Semstraatkerk

STADSKANAAL – Vrijdag 12 april wordt in de Semsstraatkerk te Stadskanaal een gezellige avond georganiseerd in de Ierse sfeer. De Stadskanaalster band “Folkyah!” treedt deze avond op en verzorgt de muziek.

FOLKYAH! is een eigentijdse folk-coverband. De formatie is ontstaan in de zomer van 2016 en inmiddels uitgegroeid tot een band van zes personen. De band staat garant voor een breed scala aan (bekende) pop-rock liedjes, van de jaren zestig tot heden. Maar ook Ierse traditionele muziek behoort tot het repertoire.

 

Folk

De band brengt haar pop-rock covers en traditionals in een aanstekelijk folk-jasje en is geïnspireerd door muziek van o.a.: Steve Earl, Bob Dylan, Steve ’n Seagul, The Mahones, The Pogues, Lumineers, Mumford & Sons, Bruce Springsteen, Johnny Cash, etc.

Whisky

Er bestaat de mogelijkheid om Ierse whisky te proeven. De slijter Frans Muthert presenteert verschillende soorten Ierse whisky en speciaalzaak Delicamundo verzorgt smaakvolle hapjes. Vanaf 19.30 is de zaal geopend en ben je van harte welkom. Entree 10 euro. Entree 20 euro incl. de whiskyproeverij

Reserveren kan via: info@semsstraatkerk.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.